Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 16 de març de 2021

  • Ara i Aquí 2.0 - Carine Montaner

    La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ens presenta el seu nou projecte polític Andorra Endavant que aglutina a gent de l'àmbit empresarial, sanitari, educatiu, entre altres. Montaner puntualitza  que s'estan ultimant els estatuts del partit que pretén desenvolupar projectes amb la voluntat de potenciar el país. La consellera assegura que ella no estat mai negacionista però sí molt crítica amb la gestió de la pandèmia. Montaner celebra la decisió del Govern d'ajornar l'administració de la vacuna d'Oxford-AstraZeneca.

  • El cafè de l'Ara i Aquí amb Carine Montaner

    La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ens presenta el seu nou projecte polític Andorra Endavant que aglutina a gent de l'àmbit empresarial, sanitari, educatiu, entre altres. Montaner puntualitza  que s'estan ultimant els estatuts del partit que pretén desenvolupar projectes amb la voluntat de potenciar el país. La consellera assegura que ella no estat mai negacionista però sí molt crítica amb la gestió de la pandèmia. Montaner celebra la decisió del Govern d'ajornar l'administració de la vacuna d'Oxford-AstraZeneca.

  • Advocats amb Estefania Bourgeaud

    L'advocada Estefania Bourgeaud ens parla de l'acció de paternitat. Qui engega un procés de paternitat? Quins són els motius que hi ha al darrere? Quins són els efectes col·laterals d'un procediment de paternitat?

  • Covers amb Òscar Royo: Les pitjors versions (Cpt.1)

    Avui descobrim una part de les pitjors versions de la història de la música fetes per artistes espanyols. El Príncipe Gitano, Raphael, Azúcar Moreno o Seguridad Social són alguns dels responsables d'aquests atemptats a l'orella.

  • Tipus d'interès amb Ismael Pellicer i Elena Ramos

    Els processos de vacunació arreu d'Europa han provocat que la renda variable continuï liderant els avenços per davant d'altres tipus d'actius. Ho analitzem amb els companys de Morabanc, Ismael Pellicer i Elena Ramos.

  • Graupera viatgera amb Sònia Graupera

    La Sònia Graupera ens porta de museus. Establiments curiosos, peculiars i que fan que la ciutat on estan ubicats generin interès turístic. Avui anem de museus per Barcelona, Màlaga, Bruges, Islàndia, Berlín, Bangkok, entre altres.

  • Andorra bonica amb el Toni de Ransol: Història de l'oli

    El Toni Gonzàlez en explica avui la curiosa història de l'oli. Un producte bàsic, que tenim a la cuina i al que ben poca importància donem, té un recorregut més que interessant al llarg dels segles. Marxarem 4000 anys A.C per descobrir amb pèls i senyals moments clau de l'anoment "Or verd". Edat mitjana, antiga Grècia, imperi romà...una evolució espectacular.

  • Panxacontents amb Pep Ramos: Els "chiles"

    Amb el Pep Ramos marxem cap a Mèxic. Hi ha una quantitat irreverent de "chiles" de tots els gustos, formes i colors. "Jalapeño". "Poblano", "Chilaca", "Mirasol", "Serrano", "Chipòtle"...són alguns dels noms que avui descobrim. Aprofitant la visita, preparem uns "Tacos de pollo a la Poblana".

Facebook

Twitter