Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 3 de novembre de 2020

  • Ara i Aquí 2.0 - Adrià Esteban

    El periodista Adrià Esteban ens explica el seu viatge a l'Índia a través del seu llibre #1mesenCalcuta. Un recull de relats personals que van ser publicats, en un primer terme, al seu blog personal amb la finalitat de mantenir informada a la família. L'Adrià ens narra les seves sensacions i inquietuds viscudes en un país ple de contrastos.

  • El Cafè de l'Ara i Aquí amb Adrià Esteban

    El periodista Adrià Esteban ens explica el seu viatge a l'Índia a través del seu llibre #1mesenCalcuta. Un recull de relats personals que van ser publicats, en un primer terme, al seu blog personal amb la finalitat de mantenir informada a la família. L'Adrià ens narra les seves sensacions i inquietuds viscudes en un país ple de contrastos.

  • Economia i Empresa: Mesures i conseqüències

    El col·laborador Pere Augè fa una exposició de les conseqüències que han comportat les darreres mesures aprovades per Govern i quines afectacions estan tenint les mesures aprovades pels països del nostre voltant.

  • Nivell usuari: Fins a on ha arribat la tecnologia?

    A l'espai Nivell Usuari repassem amb l'Albert Pérez alguns dispositius que han sortit el mercat per fer-nos la vida més fàcil o bé per fer-nos més inútils. Jutgeu per vosaltres mateixos.

  • La nostra ment: indefensió apresa

    El col·laborador de Nivi, centre d'atenció psicològica Marc Corral ens parla de la indefensió apresa i com la podem combatre. Avui hem posat nom a un fenomen psicològic que potser estem patint i que gràcies a l'explicació del Marc li podem acabar posant remei.

  • Els temàtics amb Òscar Royo: Grups curiosos

    Segona proposta de les quatre previstes sobre els grups musicals més estranys del planeta. Avui descobrim els "Hevisaurus", els "Minikiss", els "Primus", els "Little Big" o els "Flamentals". Ja ens direu quin d'ells us ha sobtat més. N'hi ha per llogar-hi cadires!!!

  • La A radio: Ja tenim antena!

    Per fi, i després de molt temps d'espera, la URA ja té antena a Naturlàndia. No hi haurà celebracions per al 40è aniversari però la feina continua als despatxos. Exàmens, conferències telemàtiques, convenis i demandes continuen a l'ordre del dia. La més interessant, la de demanar que el "Morse" sigui patrimoni immaterial de la humanitat. En parlem amb el Joan Saurí.

  • Panxacontents: Les postres de "xarla"

    Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el Pep Ramos ens fa cinc cèntims sobre la coherència de les postres amb l'àpat. Si ingerim massa menjar cal ser prudents amb el tram final del dinar o bé del sopar. Sempre que la ingesta ha estat copiosa, cal pensar en unes postres suaus com un sorbet o bé fruita petita i pelada. El nostre cuiner dels dimarts també en prepara poc abans de dinar un lluç amb cloïsses que farà les delícies de tota la nostra audiència.

Facebook

Twitter