Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 6 de maig de 2021

  • Ara i aquí 2.0 - Miquel Armengol, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis

    El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, ressalta la necessitat de relleu al capdavant de l'entitat i si és dona, millor, per donar aire fresc i un nou punt de vista. Ara bé, Armengol manifesta que els projectes que es troben a mitges tinguin continuïtat amb la nova presidència. Finalment, Armengol posa sobre la taula els reptes de futur d'Andorra que impliquen tirar endavant el canvi de model del comerç, l'estat de la branca de jubilació i el deute contret pel Govern per fer front a la Covid-19. Assegura que cal accelerar la diversificació econòmica i avançar en projectes com l'e-commerce i la zona franca.

  • El cafè de l'Ara i Aquí amb Miquel Armengol

    El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, ressalta la necessitat de relleu al capdavant de l'entitat i si és dona, millor, per donar aire fresc i un nou punt de vista. Ara bé, Armengol manifesta que els projectes que es troben a mitges tinguin continuïtat amb la nova presidència. Finalment, Armengol posa sobre la taula els reptes de futur d'Andorra que impliquen tirar endavant el canvi de model del comerç, l'estat de la branca de jubilació i el deute contret pel Govern per fer front a la Covid-19. Assegura que cal accelerar la diversificació econòmica i avançar en projectes com l'e-commerce i la zona franca.

  • Dietètica amb Katia Durich: tips per una dieta d'èxit

    La dietista Katia Durich ens dóna un seguit de tips a tenir en compte perquè la nostra dieta no acabi en fracàs. Un dels punts clau és tenir en compte la ingesta calòrica diària. I és que si volem perdre pes és essencial que ingerim menys calories de les que gastem diàriament (1.200-1.400 en dones i 1.800-2.000 en homes). Pareu l'orella perquè l'estiu el tenim a tocar.

  • De viatge amb Imma Codina: Noruega

    L'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens porta fins a Noruega guiats per Guillermo Gil de Vision of Scandinavia. Ens proposen fer un recorregut per les ciutats més importants del país visitant els fiords més destacats i espectaculars. Això sí, sense perdre'ns l'oportunitat d'observar les aurores boreals i degustar un bon salmó i bacallà cuinat de les mil maneres que ens proposen els noruecs.

  • El temps amb Josep Tomàs: arriba el bon temps

    El bon temps ens acompanya tan avui com aquest cap de setmana. Ara bé, diumenge a la tarda sembla que la cosa comença a espatllar-se i sembla que plourà. El nostre home del temps ens demana precaució si anem a la muntanya per les allaus que s'hi podrien donar degut aquest contrast de temperatures.

  • L'esport K fort! amb Jaume Tomàs: El CrossFit

    El Jaume Tomàs ens fa suar una estona parlant de CrossFit. Definició: El CrossFit és un programa d'entrenament compost per exercicis funcionals, constantment substituïts, executats a alta intensitat. Avui coneixerem l'inventor del tema, Greg Glassman i no només la cara A sinó també la cara B d'aquesta tècnica d'entrenament que està arrasant a tot el món.

     

  • Receptes d'art amb Ruth Casabella: Suzanne Valadon

    La Ruth Casabella està molt reivindicativa i prova d'això la trobem amb la proposta d'aquesta setmana. Parlem de la pintora impressionista francesa Marie-Clémentine Valade, més coneguda pel pseudònim Suzanne Valadon que va saber sortir del quadre per posar-se al lloc de l'artista i fer treballs a l'alçada d'Henri de Toulouse-Lautrec, Edgar Degas, Eugène Henri Paul Gauguin, entre altres.

Facebook

Twitter